Човек, докато се обърне и хоп, годината излетяла. Краят на

...
Човек, докато се обърне и хоп, годината излетяла. Краят на
Коментари Харесай

19 новогодишни обещания, които да изпълниш през 2019-та

Човек, до момента в който се обърне и хоп, годината изхвърчала. Краят на 2018-та ни връхлита все по-стремглаво и е време за бъдещи креативен проекти, обещания, които най-вероятно няма да спазим и фантазии... доста фантазии.

Но не се паникьосвайте - не всички новогодишни обещания са обречени на неуспех. Новата година може да бъде по едно и също време плашеща и вълнуваща, както и е реалност, че нищо няма да се промени радикално в часовете сред 31-ви декември и 1-ви януари, само че това не значи, че не би трябвало най-малко да опиташ да бъдеш по-добър човек през 2019-та.

 нова година 2019 Thinkstock

Това, което би трябвало да запомните за новата година е, че не би трябвало да спирате да търсите вдъхновението - както в себе си, по този начин и в света на открито.

Ето за какво през днешния ден ви предлагам да се запознаете с цели 19 новогодишни обещания, които да се опитате да извършите през 2019-та. И умерено, нито едно от тях не е "да изкача Еверест ". А още по-хубавото е, че всички са формирани единствено от едно изречение! Кратко, тъкмо и ясно.

Към обещанията >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР