Човечеството вече има своята първа космическа нация. Поне на теория.

...
Човечеството вече има своята първа космическа нация. Поне на теория.
Коментари Харесай

Асгардия стана първата космическа нация в историята

Човечеството към този момент има своята първа галактическа нация. Поне на доктрина. Тя се споделя Асгардия и към този момент е извела в орбита спътник, за който споделя, че е нейната територия, оповестява онлайн изданието CNET.

НАСА ще тества кораба за Марс до края на 2019 година

Официалното име на дребния спътник е "Космическо кралство Асгардия ". То е с много дребна територия - спътникът е с размер на кутия естествен сок.

Китайският „ Небесен замък “ може да падне в България

Звезда-зомби не стопира да експлодира към този момент 50 години

Все отново той е самобитен дом на над 300 000 души, които са се записали като "граждани " на Асгардия. Основната им привилегия е, че имат право да съхраняват данни на борда на спътника, който се споделя Asgardia-1. Това им дава опция да държат информацията си предпазена от нежелани погледи. Данните обаче не може да са противозаконни, тъй като разпоредбите на Асгардия са основани на законите на Австрия.

Хокинг: След 600 година Земята може да е кълбо от огън

Мъск желае първите ракети да полетят към Марс до 5 години

Юридически Асгардия едва ли в миналото ще стане действителна страна. Тя не извършва едно от главните условия - не е допустимо човек физически да живее на нейната територия. Освен това не е приета от нито една друга страна и няма изгледи това да се случи.

Според асгардианците обаче, това не е проблем. Техният дълготраен проект е един ден те да имат бази или колония на Луната, галактически станции и даже наличие на други планети. През това време Асгардия продължава с приемането на "жители ", както и сега се готви за избори за парламент, водачи и конституция.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР