Човечеството се опитвало с векове да дефинира Свободата. И двойни носачи

...
Човечеството се опитвало с векове да
дефинира Свободата. И двойни носачи
Коментари Харесай

Интериорен проект от Carbon Motors: Едно Определение за Свобода

Човечеството се опитвало с епохи да дефинира Свободата. И двойни носачи с единични спирални пружини на монокок в 800 килограмов роудстер влиза в тази дефиниция за Свобода. Всичко това може да бъде написано като една дума с тирета, но това са доста тирета за една дребна кола.

И тук идва историята за намесата на Carbon Motors: Lotus Elise Series II получи нов персонализиран интериор. Следвайки кредото: „ прави малко, с цел да постигнеш много “ нашият екип бе изцяло в синхрон с концепцията за лек, състезателен автомобил.

Седалките са тапицирани в композиция от черна, естествена кожа и сива Alcantara. Декоративните шевове и бродерията на Lotus лого са едвам доловими. Колкото и да ни се искаше да сложим същински въглерод на праговете и на таблото, това щеше да наруши концепцията за ниско тегло. Нищо в тази кола не трябва да тежи повече от въздишката на пеперуда.
---
Carbon Motors е ателие за ексклузивни автомобили. Базирано в София, България, Carbon Motors е отдадено на персонализиране на автомобилни интериори и екстериори, карбонови елементи за професионални спортни коли и реституция на колекционерски типичен коли.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР