Човечеството не може да избяга от въглеводородната енергия в продължение

...
Човечеството не може да избяга от въглеводородната енергия в продължение
Коментари Харесай

Путин: Човечеството не може да избяга от въглеводородната енергия в продължение на много десетилетия

Човечеството не може да избяга от въглеводородната сила в продължение на доста десетилетия, „ това е медицински факт “. Това съобщи съветският президент Владимир Путин.

„ Каквото и да приказват за въглеводородите, каквото и да споделят за нуждата от създаване на различни типове сила – и това би трябвало да се направи, и ние вършим това в Русия и без никакво подозрение ще продължим да го вършим, само че от въглеводородна сила през идващите десетилетия, доста десетилетия човечеството няма да избяга “, сподели Путин. Той акцентира, че това е „ медицински факт “.

Участниците в специфична военна интервенция пазят родината си, без да щадят себе си, сподели съветският президент Владимир Путин.

3 милиона писма бяха изпратени до нашите бойци

на предната линия – хора, които не се щадят, не щадят себе си, защитавайки ползите на Родината в границите на специфична военна интервенция “, акцентира Путин.

Президентът изброи и други достижения на участниците в Първото придвижване. И по този начин, момчетата засадиха 2 милиона дървета за Деня на националното единение, събраха към 400 хиляди книги и ги изпратиха на своите връстници в Донбас и Новоросия.

„ Всичко това са доста съответни, безусловно осезаеми неща. И, несъмнено, ще извършите доста, доста, доста повече в бъдеще “, убеден е Путин.

 

Източник: ТАСС / Превод:

Още вести четете в категория Свят.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР