Чоткин се оказа звездата на епизода снощи. От дъното се

...
Чоткин се оказа звездата на епизода снощи. От дъното се
Коментари Харесай

Вечерта на Чоткин – от дъното до върха

Чоткин се оказа звездата на епизода нощес. От дъното се изкачи до върха и то единствено в едно предаване на Хелс китчън. Момчето от Червен бряг потегли обратно още от неприятното справяне със задачата на мастър клас. Не съумя да пресъздаде индийското ядене едно към едно и бе награден с оранжева престилка.

Чоткин, я ми напомни ти от къде идваш и за кой беше готвил?, захапа го началник Ангелов.

Най-известните, за които съм готвил са принца и Меган Маркъл като пристигнаха в хотела.


`); break case width Сигурно по тази причина избягаха чак в Щатите.
Чоткин и Димитър, двамата номинирани имат остаряла омраза между тях и прозвуча закана от страна на британския ученик да натрие носа на провадиеца. Но не Димитър го събори душевен, а представянето му дотук.

Реших да дойда да покажа какво мога, само че не знаех, че по този начин ще се посрамвам, със сълзи на очи ожали ориста си той. Нямам опрощение за това, което демонстрирам. Не желая да се демотивирам, да си оставям работата, обичам това, което върша.



След първия си неуспех последва втори, в който трябваше да се борят за куртките си. Тук Чоткин наруши разпоредбите съгласно останалите участници като употребява подготвени към този момент съставни елементи с цел да спести време, само че и това не съумя да го избави от оранжевата престилка и той се озова отпред на дамския червен тим на вечерна резервация. Така добре се сработи с тях, че даже бе поканен в дамската спалня.



Въпреки, че не съумя да завоюва сърцата на феновете, въпреки всичко му признаха ентусиазма и напъните, които постави с цел да се измъкне.

Не постъпи вярно, само че ми хареса, че даде всичко от себе си и съумя да сработи с Червените. Тича, пада, в случай че не беше той, нищо нямаше да изкарат … и не се отхвърли …а сините напряко заспаха ….

По принцип не е вярно, само че за 100 хиляди всичко ще направиш да ги вземеш, макар, че го направи не му донесе успех
Източник: vihrogon.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР