Чорич: Това е един от най-добрите мачове в кариерата миБорна

...
Чорич: Това е един от най-добрите мачове в кариерата миБорна
Коментари Харесай

Чорич: Това е един от най-добрите мачове в кариерата ми

Чорич: Това е един от най-хубавите мачове в кариерата ми
Борна Чорич се класира за първия си край на шампионат от сериите Мастърс 1000 в Шанхай, детронирайки миналогодишния първенец Роджър Федерер след 6-4, 6-4. Хърватинът бе очевидно благополучен след триумфа си над великия швейцарец и съобщи, че тази победа е в действителност специфична.

,,Не чаках да стигна до финала, пристигнах в Шанхай след две следващи загуби на шампионати в първи кръг, вратът ми също ме болеше на моменти, само че се веселя, че се оправих. Срещу Роджър би трябвало да играеш на 100%, в случай че не и повече, с цел да го победиш. Това е специфична победа за мен “, показа той.

21-годишният тенисист започваше с пробив в подаванията на Федерер и в двата сета, което в допълнение му вдъхна убеденост.,,При толкоз бърза настилка пробивите при започване на сета ти дават в допълнение самочувствие, подобен бе и казусът с мен. Отпуска те, сигурно “.

Чорич бе запитан и за противника си в утрешния край Новак Джокович.,,Ще бъде един страховит мач, несъмнено. Той е един от най-хубавите в цялата история на нашия спорт. Надявам се да покажа още веднъж най-хубавия си тенис, тъй като единствено тогава мога да имам късмет против тенисист като него “, приключи младият гений. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР