Чолаков е признат за виновен и за това, че на

...
Чолаков е признат за виновен и за това, че на
Коментари Харесай

Синът на ромския лидер Румен Чолаков – Васил, ще лежи 8 г. в затвора за гавра с момченца в Меден рудник!


Чолаков е приет за отговорен и за това, че на 8 юли 2016 година към 16.00 ч. в "Меден рудник ", зад трафопост до детска градина "Делфин ", при изискванията на действителна цялост с горепосочените действия, направил дейности за да възбуди и удовлетвори полово предпочитание без съвкупление във връзка с не навършило 14-годишна възраст момче, като използвал мощ и заплашване - натискал му главата, удрял го с юмруци и го заплашил, че ще го наръга с нож.

Васил бе приет за отговорен за това, че на 8 юли 2016 година към 23,20 часа в "Меден рудник ", до бл. 601, при изискванията на действителна цялост с горепосочените действия, лишил непознати движими движимости на обща стойност 60 лева, от владението на момче, с желанието незаконно да ги присвои, като използвал за това мощ и заплашване - хванал го за ръката, издърпал го на неосветено място и го заплашил с нож.

Наложеното наказване е общо за изброените нагоре закононарушения. Наказанието ще бъде търпяно при първичен "строг " режим. Присъдата на Окръжен съд-Бургас е дефинитивна и не предстои на обжалване.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР