Чочо си отиде преди 6 години на 5 май, часове

...
Чочо си отиде преди 6 години на 5 май, часове
Коментари Харесай

На 5 май се навършват 6 години от загубата на Чочо Попйорданов

Чочо си отиде преди 6 години на 5 май, часове след Възкресение Христово, а близкият на сърцето му Ласкин ни напусна тази година през нощта против Богоявление.

Преди 2 години Иван Ласкин изповяда: " Нямам никакъв изказ. Денят ми е сложен. Заваля тъкмо, когато приседнах на парапета... Знаеш, че вървя самичък...само единият близнак ме засече. Александра също... настрана от мен.

Не е горест, не е спомен; усет на краставички и прегръдка! Обичам те, мой скъпи приятелю. Непрежалим си, благи ми Чочи! "

Сега те са дружно Горе. Приседнали са двамата по мъжки и бистрят политиката. Ласкин още не е му разказал всички вести от земята... Сипали са си по едно, няма по какъв начин, тъй като не свършват спомените.

Така най-малко ни се желае да бъде, с цел да понесем, колкото може по-безболезнено неналичието, която оставиха в сърцата ни двете безконечни момчета.

Чочо Попйорданов издъхва в " Пирогов ", към 6 часа сутринта на Великден, 5 май 2013 година, в резултат на черепно-мозъчна контузия с непълнота на мозъчния дънер, породена при рухване от 2 метра височина, покрай гроба на неотдавна умрялата му майка. Само след месец и 6 дни, на 11 юни, е щял да стане на 49.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР