Чо Жоо-бин – 25-годишният организатор на онлайн сексуално „робство“ в

...
Чо Жоо-бин – 25-годишният организатор на онлайн сексуално „робство“ в
Коментари Харесай

40 години зад решетки за организиране на сексуално „робство“ в Корея

Чо Жоо-бин – 25-годишният уредник на онлайн полово „ иго “ в Южна Корея, получи присъда от 40 години затвор, заяви СиЕнЕн.

Той е един от водачите на така наречен кръгове за онлайн полови изнудвания, които върлуват из цяла Корея.

Става дума за клиенти, уредник и жертви, всички подвизаващи се в секрети онлайт чат „ стаи “, където клиентите карат жертвите, работещи като полови модели, да вършат или демонстрират неща.

По време на досъдебното произвеждане, проверяващите са събрали показания от жертвите, които са разказали за какви извращения клиентите са плащали на притежателя.

Той ги е наричал „ плебеи “, а доста от клиентите също са ги наричали по този метод, като някои от тях са били принуждавани да пишат думата „ робиня “ върху гениталиите си, които са показвали пред камерите за клиентите.

Вербуването на жертвите е ставало посредством подправени разгласи за набиране на модели. Те са давали персонални данни, в това число номерата на обществените си осигуровки, сякаш с цел да им бъдат платени възнаграждения. На втори стадий от „ изявлението “ измамникът ги е карал да изпратят по-разголени или искрено полови фотоси и един път получил ги, е започвал да ги изнудва, че ще ги разгласява в интернет пред всички, в случай че не се съгласят да работят за него в „ тайните “ групи.

Бягайки от срама на общественото пространство, жертвите са се съгласявали да театралничат и правят извращенията в „ частни “ и „ скрити “ групи.

Някои от жертвите са малолетни и малолетни.

От полицията са арестували 120 индивида, посещавали чат стаите, а няколко от съучастниците на Чо Жоо-бин са получили присъди от 7 до 15 години.

В Корея тече петиция към управляващите да бъдат разкрити имената и показани лицата на всички участници и клиенти на схемата.

Разплитането на схемата е стартирано от студенти по публицистика, които са получили за домашно да пишат за явлението „ полова употреба “. Те са създали нормално търсене посредством Гугъл по основни думи и лека-полека са стигнали до частните чат стаи, където с подправена идентичност са се показали за клиенти. Виждайки наличието, незабавно са решили, че би трябвало да създадат протичащото се там обществено притежание, с цел да могат управляващите да вземат ограничения.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР