Членовете на УС на Тръст Синя България - Никола Генов

...
Членовете на УС на Тръст Синя България - Никола Генов
Коментари Харесай

Тръст Синя България: Пенев е зависим от тирето, решението на Левски ни шокира

Членовете на УС на Тръст " Синя България " - Никола Генов (на снимката) и Даниел Стрезов бяха посетители в предаването " Спорно за Спорта " по BiT, където разясниха днешното решение на " синьото " управление да издигне кандидатурата на Борислав Михайлов за негов нов мандат като президент на БФС.

Гореспоменатите са останали мощно сюрпризирани от днешното деяние на вековниците, като съгласно тях най-хубавото решение от избора " Пенев или Михайлов ", е бил въздържанието от гласоподаване на идния Изпълком.


" Синя България " не желае Боби Михайлов за началник на БФС, разграничи се от Левски

Вижте формалното мнение на тръста

" Ако би трябвало да сме почтени, ние също бяхме сюрпризирани от решението на ПФК Левски . Дори бих се изразил малко по-силно - шокираха ни ! Необходимо е Левски да има поредна политика и резултатите няма да закъснеят ", оптимистично съобщи Даниел Стрезов, след което думата взе Никола Генов.

" За страдание, колкото и опити да се създадат, че има някаква позитивна смяна, п остоянно се случват събития, които връщат подозренията ни за протичащото се в Левски . От 10 и повече години имаме предпочитание за смяна в управлението на БФС и заради този факт излязохме със мнение, което като акционери на Левски, се разграничаваме от решението на мажоритарният притежател на клуба ".

 Левски скочи на Николай Илиев и разгласи: ЦСКА е с Любослав Пенев, ние поддържаме Борислав Михайлов!
Левски скочи на Николай Илиев и разгласи: ЦСКА е с Любослав Пенев, ние поддържаме Борислав Михайлов!

Вижте известието на формалния уебсайт на клуба

" По този метод ние удостоверяваме лъжата, която се случи преди известно време, когато един селски тим бе вкаран в елита . Нека се знае - ние не заявяваме поддръжка за Любо Пенев. Тръстът ни поддържа тезата, че не може да се стои зад персони, а зад дадена идея. В момента Левски застава зад тирета, измами и " огромни триумфи на националния " тим ".

" Трябваше да има диалог по отношение на това кой да поддържа Левски на Изпълкома, само че в последна сметка той пропадна. Феновете на Левски пределно демонстрират негодуванието си към БФС. На всички е ясно. Стадионите пустеят, каква по-ясна индикация от неуспеха на това ръководство. Разочарованието ни по никакъв метод не значи, че се надяваме Любо Пенев да завоюва. Пенев е подвластен от тирето . Издигнаха го Черногорец (Новевци)! Там е още по-отвратителна подигравка ".

" Левски просто не трябваше да взе участие в този цирк . Щом нямаме наш претендент, трябваше да се въздържим и да стоим встрани от тези кандидатури ", съобщи Никола Генов, а по-късно даде своето мнение и за тематиката " Левски Лукойл ".

 Левски взе запаси, а титуляри по кое време?
Левски взе запаси, а титуляри по кое време?

Делио Роси би трябвало да настрои струните на синята цигулка

" Дискусията за Левски Лукойл е малко смешна . Това не е тире, а контракт за спонсорство . Баскетболът не ми е на сърце. Нашата организация не може да се свързва с това. Нещото, което получава горчив усет е, че почитателите на Левски още веднъж настръхват един против различен. И двете страни имат законни причини ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР