Членовете на Управителния и Надзорния съвет на Левски излязоха с

...
Членовете на Управителния и Надзорния съвет на Левски излязоха с
Коментари Харесай

Шефовете на "Левски" подкрепиха Петър Хубчев с декларация

Членовете на Управителния и Надзорния съвет на " Левски " излязоха с декларация, в която обявиха " своята цялостна, безапелационна и безрезервна поддръжка към треньора и неговия екип ".
Проблемите в " Левски " разделили тима на три групи (ВИДЕО) Това разкри изпълнителният шеф Павел Колев
Реакцията е в отговор на появили се спекулации в разнообразни издания за бъдещето на Петър Хубчев:

" Д Е К Л А Р А Ц И Я

от членовете на Управителния и Надзорния съвет на

ПФК " ЛЕВСКИ " АД

Във връзка с появилите се подозрения, мнения и изказвания в електронни и печатни издания, както и такива в обществените мрежи, обсъждащи идна промяна на старши треньора господин Петър Хубчев и неговия екип, управлението на ПФК " Левски " АД, декларира следното:

В нито един миг от назначението на господин Хубчев за старши треньор на тима, не е обсъждана неговата промяна. Дългосрочната стратегия за развиване на клуба и задачите сложени пред тима, не включват предприемане на такива дейности при неуверени игри и незадоволителни резултати. Вярваме, че на всеки треньор би трябвало да се даде нужното време и успокоение, с цел да работи и да покаже опциите си.

Ръководството на ПФК " Левски " АД заявява своята цялостна, безапелационна и безрезервна поддръжка към треньора и неговия екип и има вяра, че резултатите от техните старания в подготвителния развой ще радват последователите на тима в идните решителни футболни срещи от шампионата и купата на България.

Любовта към тима се потвърждава в каузи, а не на думи!

Само Левски!!!

Използваме случая, да благодарим особено на хилядите последователи на тима, които оказаха безрезервна и резултатна поддръжка на обичания " Левски " в този сложен миг.

Управителен съвет на ПФК " Левски " АД:

Павел Колев, Минко Герджиков, Ели Шопова, Найден Димитров

Надзорен съвет на ПФК " Левски " АД:

Михаил Тодоров ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР