Членовете на семейството на Лабри са пътували до България, за

...
Членовете на семейството на Лабри са пътували до България, за
Коментари Харесай

Беше Толкова Млад. Загина Край Пловдив Като Герой. Майката Рухна На Ковчега

Членовете на фамилията на Лабри са пътували до България, с цел да съпроводят тялото му назад в Отава, където бяха посрещнати от министъра на защитата Харджит Сайжан, основен бранител военачалник Джонатан Ванс и представители на отряда на Лабри, 2-ри полк на Кралската канадска конна артилерия.

Всички безмълвно стояха, отдавайки чест, до момента в който ковчегът, затрупан с канадското знаме, постепенно се спускаше от военния аероплан. По време на къса, траурна гала родителите му говореха за желанието на сина си от ранна възраст да се причисли към военните. Бащата Жан Лабри и майката Джули Ривард, мъчно сдържаха страстите си и споделиха, че доста се надяват сходна покруса да не застигне и други, написа Блиц.

" Животът ни е унищожен. Патрик беше безоблачен лъч в живота ни. Той обичаше всички и беше обичан от всички ", сподели, ридаейки майката, добавяйки по-късно: " Искрено се надяваме, че следствието ще бъде задълбочено, с цел да се подсигурява това да не се случва на различен млад боец. "

След късата гала членовете на фамилията и другари на починалия сложиха цветя върху ковчега с останките, които ще бъдат изпратени в Торонто за аутопсия.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР