Членовете на СЕМ трябва да се притесняват, че двама от

...
Членовете на СЕМ трябва да се притесняват, че двама от
Коментари Харесай

Кин Стоянов: Има ли Емил Кошлуков трудова книжка?

Членовете на Съвет за електронни медии би трябвало да се тормозят, че двама от претендентите за общоприет шеф на БНР имат непопълнени документи. Не са показали трудовите си книжки, с които да потвърдят, че имат нужния стаж. Бетина Жотева смотолеви тази информация.
Това разгласи в предаването „ Честно казано с Люба Кулезич” журналистът Кин Стоянов.

Не оповестиха кои са тези претенденти, които не са посочили трудовите си книжки. По информация на медии Анета Милкова няма 5 години трудов стаж. Другият претендент бе шеф на радио „ София” и направи слушаемостта толкоз ниска, колкото на радио „ Видин”. Говори се, че той е човек на Пеевски и ще оглави БНР.

Заради неналичието на задоволителен трудов стаж Емил Кошлуков не беше определен. Любопитно ми е да знам има ли Емил Кошлуков трудова брошура и какво написа в нея.

Ако позволен такива претенденти до явяване пред Съвет за електронни медии, това не е ли нарушение на закона?! Дали министър председателят няма да се разгневи на Съвет за електронни медии? Интересно е също, че ръководителят на Съвет за електронни медии София Борисова е човек на Цветанов и какво ще следва оттук-нататък.

Процедурата за избор на общоприет шеф дава опция на сътрудниците да участват на чуването и да задават своите въпроси. Да забележим дали съпротивителните сили на радиожурналистите ще се проявят.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР