Членовете на ПК “Собственост и стопанство към Общински съвет –

...
Членовете на ПК “Собственост и стопанство към Общински съвет –
Коментари Харесай

Добри новини за варненски болници

Членовете на ПК “Собственост и стопанство " към Общински съвет – Варна дадоха зелена светлина за увеличение на капитала на " Специализираната болница за интензивно лекуване на онкологични болести доктор Марко А. Марков “ с близо 500 000 лв., представляващи цената на отпуснатите от общинския бюджет средства за закупуване на здравна инсталация. Със дотацията беше купена " Система за визуализация и интеграция на лапароскопска хирургия и високоспециализирана ендоскопска диагностика и терапия “.

Предстои нарастване на капитала и на ДКЦ " Св. Иван Рилски “ в кв. Аспарухово. През 2018 година лечебното заведение, което е в регион с нараснал здравен риск, беше подкрепено от общината с 52 695 лева за покриване на насъбрани отговорности. Взето бе решение капиталът на ДКЦ " Св. Иван Рилски “ да се усили със цената на отпуснатите средства.

На днешното съвещание членовете на комисията дадоха също единодушието си ДГ " Щастливо детство “ във Варна да ръководи общински парцел с повърхност от 633 кв. Градината ще може да употребява безплатно терена, върху който към този момент е построена детска площадка, за период от 10 години.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР