Членовете на кралското семейство имат редица възможности да се придвижват,

...
Членовете на кралското семейство имат редица възможности да се придвижват,
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън си хвана влака

Членовете на кралското семейство имат редица благоприятни условия да се придвижват, една от които е с трен. Най-често кралица Елизабет Втора избира тази алтернатива за дълги пътувания, с цел да избегне полетите със аероплан.

И до момента в който в тази ситуация приказваме за специфична, кралска комбинация, разполагаща с всички екстри, то Кейт Мидълтън ни показва, че може да се повози и паралелно с постоянните пасажери на английските железници .

В края на предходната седмица херцогинята на Кеймбридж отиде на посещаване в детска болница в Норфолк, а до такава степен се придвижи не с автомобил, а с трен. Със сигурност останалите пасажери са били много сюрпризирани опцията да се возят в една комбинация с член на кралския двор.

Brief glimpse of HRH Duchess of Cambridge arriving at @greateranglia #Norwich today pic.twitter.com/8QWX2Fw5jm
— Wherry Lines (@WherryLines) November 15, 2019
След три часа път с влака , Кейт слезе на гара Норуич дружно с антуража си и се сля с тълпата, с цел да стигне до изхода, където към този момент я чакаше първокласен автомобил, написа People.

Каква е била тъкмо задачата на ексцентричния метод на напредване на херцогинята, можем единствено да допускаме. Но сигурно е добре премислена тактика .
 Меган Маркъл, Кейт Мидълтън и за какво двете даже не срещнаха погледи в Деня за възпоменание
Меган и Кейт не си разменят и взор

Каква е повода

От една страна, като бъдеща брачна половинка на крал, Мидълтън би трябвало да завоюва благосклонностите на допустимо най-вече британци. А от друга - тя натрупа точки в актива си на фона на абсурда, който Хари и Меган провокираха с честите си пътувания с частен аероплан.

Five years ago The Duchess of Cambridge launched @EACH_Hospices’ Nook Appeal, which aimed to raise funds for a purpose-built children’s hospice near Norwich — today The Duchess officially opened The Nook in Framingham Earl! pic.twitter.com/t4W5kmKJPx
— Kensington Palace (@KensingtonRoyal) November 15, 2019
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР