Членовете на Камарата на представителите Лоис Франкъл (демократ от Флорида),

...
Членовете на Камарата на представителите Лоис Франкъл (демократ от Флорида),
Коментари Харесай

Демократи: Тръмп да не кани Г-7 в свой курорт

Членовете на Камарата на представителите Лоис Франкъл (демократ от Флорида), Бени Топмсън (демократ от Мисисипи) и Стив Коен (демократ от Тенеси) внесоха в Конгреса законопроект за възбрана на федералното финансиране за срещата на върха на Г-7 , чийто хазаин би трябвало да е американският водач Доналд Тръмп в курорта Trump National Doral Miami във Флорида. Това беше обявено на уеб страницата на Франкъл.

" Инициативата не разрешава финансирането на срещата на върха на Г7, която би трябвало да се организира в курорта на Тръмп. Освен това законопроектът изисква от президента да даде на Конгреса всички документи, свързани с решението му да организира срещата на Г-7 на територията на негова благосъстоятелност ", се споделя в изказването.

" Тръмп не се срами от корупцията си. Той злоупотребява с пълномощията на президент и нарушава закона, като насочва милиони долари от американски и задгранични средства към фамилните си предприятия, организира значима среща на международните водачи в курорта си ", споделя Франкъл в изказване.

Срещата на върха на Г-7 ще се организира на 10-12 юни следващата година 2020 година в курорт на Тръмп " Дорал Маями " във Флорида

В началото на септември демократите в Камарата на представителите на Съединени американски щати започнаха следствие на хипотетичните опити на Тръмп да употребява формалното си състояние, с цел да се обогати персонално посредством публични събития в курортите си. Според конгресмените спорът на ползи при положение на среща на върха в курорта Тръмп ще бъде, че американският президент ще получи материални облаги от обстоятелството , че задграничните страни ще заплащат за настаняване на своите делегации. Освен това фирмите, благосъстоятелност на ръководителя на Белия дом в този случай, също могат да получават средства от федералното държавно управление и държавните органи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР