Членовете на Инициативния комитет за промени в БФВ направиха своята

...
Членовете на Инициативния комитет за промени в БФВ направиха своята
Коментари Харесай

Инициативният комитет за промени в БФВ направи равносметка след Общото събрание

Членовете на Инициативния комитет за промени в БФВ направиха своята равносметка след провеждането на общото заседание на БФВ на 13 март. От ИК показаха задоволеност от резултата от извършените избори и чакат да могат скоро да разгласят " първите нови сътрудници на БФВ, както и избор на основни фигури, които да оглавяват обособените посоки ". Както е известно, на 13 март бе комплициран завършек на ерата “Данчо Лазаров”, който ръководи близо 20 години.

“Скъпи волейболни деятели,
Драги последователи на волейбола,

Близо седмица след провеждането на общото заседание на БФВ, бихме желали да представим и своята равносметка. А тя е - реализиран неоспорим триумф и цели, няколко месеца след началото на самодейността за промени.

Общото заседание се състоя в условия на добра представителност и в наличието на повече от 80 делегати. Резултатът от извършените избори е извънредно удовлетворяващ. В новия Управителен съвет на БФВ, влязоха огромна част от лицата, застанали зад самодейността за смяна в БФВ.В УС също по този начин са и хора със стабилен управнически опит и контакти, които могат и имаме вяра ще бъдат скъп актив за бъдещото сполучливо действие на БФВ.С подобен състав имаме налице всички предпоставки за реализация на декларираната авансово стратегия, с нейните съществени насоки:

- Развиване на работеща конструкция, с стимулирани експерти
- Прозрачност на ръководството и открита връзка с медии и общност
- Фокус върху детско-юношеските школи и работата с подрастващите
- Подобряване продукта на националните шампионати
- Подобряване работата с сътрудниците на федерацията и разширение сферите на взаимоотношение сред Федерация и рекламодатели

- Подобряване изискванията, в които се приготвят националните тимове.

В новия УС влязоха и сътрудници, които не са били част от Инициативния комитет, и които, може би са имали друга позиция през последните месеци. Ще се радваме да работим дейно с тях - да чуваме разнообразни отзиви, тъй като единствено по този начин може да вземем най-хубавите решения за обичания ни спорт.В конюнктура на прекратени спортни мероприятия и неразбираем календар, ще използваме времето за организационна работа и подготовка за осъществяване на поетите задължения. Съвсем скоро ще може да обявим първите нови сътрудници на Федерацията, както и избор на основни фигури, които да оглавяват обособените посоки.Използваме случая да пожелаем на всички волейболни последователи да бъдат здрави и да преминем през този тежък интервал оптимално бързо и безболезнено.Здраве на всички.

С Уважение: Инициативен комитет ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР