Членовете на екипаж на авиокомпанията Ryanair, чийто полет е бил

...
Членовете на екипаж на авиокомпанията Ryanair, чийто полет е бил
Коментари Харесай

Снимка на екипаж на самолет на Ryanair потресе и възмути мрежата!

Членовете на екипаж на самолетната компания Ryanair, чийто полет е бил арестуван и занимателен в испанския град Малага заради стихия, са били принудени да спят на пода. Бивш водач на Ryanair Джим Аткинсън показа фотографията в своя акаунт в Twitter,  съобщи Блиц.

" Те спят на пода в стаята на екипажа на Ryanair. RYR е спечелила 1,25 милиарда евро през тази година, само че не настанява екипажите в хотел за през нощта, при положение на закъснение на полет ", написа създателят на обявата.



Един от потребителите в мрежата се усъмни в правдивостта на фотографията, отбелязвайки, че " дамата в предната част наподобява по този начин, като че ли се усмихва ".

Аткинсън дава отговор, че хората на фотографията " намерено признават, че това е " протестна фотография ". Според думите му, по този метод те желаят да опишат на целия свят, че " Ryanair не обезпечава места за спане през нощта за екипажи, които се е наложило да чакат полета ". В тази стая те са прекарали от един часа през нощта до шест сутринта.

Както оповестява " Мирър ", от самолетната компания са удостоверили, че екипажът е останал на летището, тъй като в Малага не имало свободни хотелски стаи, откакто бурята " Лесли " доближи Португалия и полетите са били пренасочени към Испания. 

В същото време от самолетната компания подлагат на критика фотографията пред изданието и декларират, че това изображение е очевидно инсценирано и нито един екипаж " не е спал на пода ",

В известието от Ryanair се отбелязва, че екипажът е прекарал къс интервал от време в стаята си, преди да бъде трансфериран във ВИП залата. На идващия ден всички членове на екипажа са били превозени в Португалия като пасажери.

Профсъюзът SNPVAC, представляващ португалските екипажи на самолетната компания, удостовери, че екипажът е бил подложен във ВИП залата, само че " той не е имал достъп до храна и питиета ".

Много консуматори в мрежата показаха своето отвращение от случая.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР