Членовете на Buzzfeed.com приеха участие в анкета за най-ужасяващите, нелепи

...
Членовете на Buzzfeed.com приеха участие в анкета за най-ужасяващите, нелепи
Коментари Харесай

Ето и топ каръците на 2017-та година

Членовете на Buzzfeed.com одобриха присъединяване в анкета за най-ужасяващите, нелепи и срамни истории, които са се случили с тях в продължение на цялата 2017 година. В съпоставяне с тях ще се почувствате като най-щастливите хора на света!

1. „ Получих припадък на най-жестока диария тъкмо пред олтара. Фекаилиите се изсипаха на открито сега, в който женихът ми произнасяше клетвата. Бях облечена в рокля с дълъг воал. Изтичах, с цел да се оправя, а след мен се носеше присъща миризма и кафява диря.” – supremepizza.

2. „ Запознах се с мъж, който имаше най-големия пенис, който съм виждала през живота си. В решаващия миг взех решение да стигна до края. Тубата с овлажнител, която имах на разположение, ми беше много подобаваща – постоянно изпитвах болежка, даже и по време на елементарни, полови актове. Но даже и лубрикантът не оказа помощ. Членът му раздра влагалището ми и се наложи да ме шият.” – catfuneral.

3. Помолих другарка да ми пробие ухото за обеци благодарение на специфична машинка, която купих в интернет. В резултат на всичко получих сериозна зараза и останах без част от ухото. Съветът ми – постоянно се обръщайте към експерти.” - sarahn45.

4. „ Мъжът ми сподели, че на открито времето е извънредно горещо и реши да се разноски по къси панталони. Ето и какво се случи вследствие на това.” - laurenelizabethr477.

5. „ Имах си обичан салон за хубост. Веднъж там пристигна клиентка, която изиска да й боядисат косата. Когато фризьорът излезе за нещо в другата стая, дамата взе четката за коса и без никакво предизвестие я пъхна в... дупето си. Не спря с това даже и, откакто фризьорът се върна назад. Той я изгони и дезинфектира четката, само че аз към този момент не бих се върнала там.” - Cheesefries21.

6. „ Тази година моя другарка се реши да прави анален секс. В разгара на сношението в стаята влезнал татко й. От терзание сътрудникът й извадил внезапно члена си и се случил отблъскващ „ кафяв фонтан”. Целият бил оцапан с фекалии.” - dreav488.

7. „ Приятелка ми описа, че брат й купил от магазина салата и решил да го употребява за полови игри, изяждайки го от влагалището на гаджето си. Всичко било наред, само че след няколко дни се наложило момичето да извика кола за спешна помощ поради страшна зараза.” - sydneys4b.

8. „ Заработвах като сервитьорка. Веднъж в ресторанта ни пристигна клиентка, на която ненадейно й прилоша. Започна да й се повръща, само че вместо да отиде до тоалетната, изхвърляше наличието на стомаха си в празните чаши, които й попадаха на разположение. Накрая си потегли и даже не остави бакшиш.” - MrsH810.

9. „ Майка ми работи като здравна сестра. Неотдавна й се наложи да се грижи за пациент, на който едното ходило било разрязано на две. По думите му – „ стоял прекомерно покрай трактор”. - kaylac4a.

10. „ Работех като помощничка в токшоу, помолиха ме да посрещна героя в предаването. До фотосите имах много време и трябваше да върша нещо. Посрещнах мъжа на аерогарата, а по-късно отидохме на боулинг. През цялото време той беше „ по-нисък от тревата”. Обядвахме, а по-късно тръгнахме към малкия екран. Когато стигнахме до студиото, продуцентът ми беше изпаднал в суматоха и ме пита какво сме правили. Казах му, че всичко е наред, а той ми описа, че въпросният посетител е обвинен за убийството на щерка си и нейния другар. Оказва се, че съм прекарала целия си ден в компанията на евентуален садист!” - kyled31.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР