Членове на ръководството на ГЕРБ проведоха работна среща с представители

...
Членове на ръководството на ГЕРБ проведоха работна среща с представители
Коментари Харесай

ГЕРБ проведе среща с представители на Международния републикански институт

Членове на управлението на ГЕРБ организираха работна среща с представители на Международния републикански институт (МРИ). От страна на ГЕРБ в диалога участваха заместник-председателите на партията Йорданка Фандъкова и Димитър Николов, членът на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Живко Тодоров и административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов.

От страна на Международния републикански институт в срещата взеха присъединяване районният шеф на института за Европа Пол Макарти и заместник-председателят на института, отговарящ за интернационалните стратегии Скот Мстик.

По време на диалога беше очебийно, че ГЕРБ и МРИ са стратегически сътрудници и беше дадена висока оценка на осъществените през годините поредност от взаимни интернационалните планове и кръгли маси, най-много в региона на образованието на млади водачи от МГЕРБ. Двете страни направиха обзор на сполучливите взаимни планове и бяха разисквани планове за бъдещи начинания, които да задълбочат дългогодишното партньорство и трансатлантическото съдействие.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР