Членове на обществеността, които присъстваха на църковна служба в неделя

...
Членове на обществеността, които присъстваха на църковна служба в неделя
Коментари Харесай

Членове на обществеността казват едно и също нещо за крал Чарлз след появата му на Великден

Членове на обществеността, които участваха на църковна работа в неделя на Великден с краля, похвалиха здравето на Негово Величество, като споделиха, че той „ наподобява добре “.

75-годишният Чарлз участва на службата в параклиса " Сейнт Джордж " в замъка Уиндзор с кралицата, което беше най-значимата му обществена изява след диагнозата му рак. Той се ръкува и приказва с тези, които се бяха събрали в замъка в изненадваща разходка след службата, и им сподели: „ Много сте смели да стоите тук на студа. “

Алетея Килгор, оперен артист от Съединени американски щати, който участва на Великденската работа на Матини, сподели: „ Мисля, че това е в действителност значимо (присъствието на Чарлз). Това демонстрира, че той се оправя добре и че той несъмнено е накривен във връзка с здравето си, тъй че това е в действителност хубаво Също по този начин бих желал да му благодаря за наличието на службата през днешния ден, тъй като знам, че би трябвало да е било доста, само че той демонстрира, че е предан на тази нация и на хората по целия свят. "

Г-жа Килгор сподели, че да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР