Членове на Националния фен клуб на Черно море се срещнаха

...
Членове на Националния фен клуб на Черно море се срещнаха
Коментари Харесай

Фен №1 на “Тича” с тежки думи за случващото се в Черно море

Членове на Националния почитател клуб на Черно море се срещнаха с футболистите на представителния отбор след следващата им неверна стъпка на „ Тича”. Както е известно, „ моряците” изгубиха от Пирин с 0:1 и нямат победа вкъщи към този момент в 7 мача подред – 5 загуби и 2 равни (3:10).

„ Петел” потърси за коментар след срещата ръководителя на почитател клуба Иван Михайлов.

Поместваме неговото мнение без редакторска интервенция:

„ В диалога с футболистите те показаха персонални мнения за какво тимът бърка вкъщи и по какъв начин се е стигнало до промяната на Гонзо. Тук не считам да встъпвам в елементи, защото това, което си говорихме, остава сред нас.

По-обезпокояващи са другите неща, които се случват в клуба. Ходя на мачове на Черно море от 1981 година и съм очевидец по какъв начин нашият обичан отбор е бил фактор в „ А” група със свои фрагменти. Вземали сме минимални попълнения извън, и то перспективни. Като да вземем за пример Тошко Атанасов-Барона, който пристигна от Казанлък. През последните 20 години обаче нашите треньори се опасяват да постановат юноши на Черно море в представителния отбор.

В момента да вземем за пример има 3-4 наши момчета в Балчик, които биха се справили на „ Тича”. За Монтана пък Наско Илиев пък е вкарал повече голове от Сукуна, който даже още не се е разписал. Петко Цанков е титуляр в дясната зона на Витоша и да не би да е по-лош от Зехиров?

Недоумявам също по какъв начин Тодор Каменов бе назначен за помощник-треньор на мъжете, откакто унищожи три надарени набора при юношите – 1996, 1997 и 1998. Под неговото управление юношите ни записаха най-слаби резултати и бяха разследвани за черно тото.

На Емануил Луканов му споделих непосредствено, че също се опасява да постанова юноши при батковците, макар че е шеф на школата и има взор върху гениите ни.

Не е обикновено в елита да се въртят 20 футболисти, които непрестанно сменят тимовете си и някои от тях да минават и през Черно море, откакто си произвеждаме качествени фрагменти.

Отборът не се бори за купа, нито за орден, и моето и на другите членове на Националния почитател клуб мнение, е че в представителния отбор на Черно море би трябвало да играят най-малко 5-6 негови юноши. Това сега не е Черно море!” Първа лига 18 кръг, вторник 28 ноември  Славия 0:0предстои  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР