Членове на латиноамериканската престъпна групировка "Мара Салватруча" (MS-13) са изтръгнали

...
Членове на латиноамериканската престъпна групировка "Мара Салватруча" (MS-13) са изтръгнали
Коментари Харесай

Членове на MS-13 са изтръгнали сърцето от тялото на конкурент

Членове на латиноамериканската незаконна формация "Мара Салватруча " (MS-13) са изтръгнали сърцето на член на конкурентна организация, съобщи Скайнюз.

Жестокото закононарушение е станало в Южна Калифорния през 2017 година, а повода за кървавата кавга е била, че жертвата е изтрила махленски графит на групировката в Лос Анджелис. Членовете на "Мала Салватруча " са отвлекли индивида, закарали са го в безлюдно място, където са направили жестоката екзекуция. За разкритието е станало ясно от документи по дело против 22-ма души, стартирано през вчерашния ден. На подсъдимите са били повдигнати общо съвсем 200 обвинявания – убийства, организация и присъединяване в незаконна формация, отвличания, търговия с оръжие и опиати и други.

MS-13 е била основана през 80-те години и в Лос Анджелис от салвадорски имигранти. Бандата бързо е популяризирала своята активност в Съединени американски щати.

Престъпленията, осъществявани от нейните членове, са станали мотив Доналд Тръмп да включи в предизборната си акция строги ограничения за ограничение на имиграцията.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР