Членове на Корпуса на гвардейците на ислямската революция в Иран

...
Членове на Корпуса на гвардейците на ислямската революция в Иран
Коментари Харесай

ISW: Ирански военни в Крим обучават руснаците как да използват дроновете-камикадзе

Членове на Корпуса на гвардейците на ислямската гражданска война в Иран са в Крим. Там се пробват да научат съветските военни по какъв начин да употребяват безпилотните дронове камикадзе " Шахед-136 " .

Това заяви в дневния си преглед за обстановката в Украйна Институтът за проучване на войната (ISW).

Неговите анализатори се базират на изявления да настоящи и пенсионирани топ американски чиновници за в. " Ню Йорк таймс ".

Анализаторите означават, че по този метод Корпусът на гвардейците на ислямската гражданска война в Иран способства за продължаващата война на Русия против Украйна.

" Всички ирански чиновници в Украйна евентуално са били инструктори за иранските дронове-камикадзе. Остава неразбираемо дали иранските инструктори сами ръководят безпилотните самолети, или просто образоват съветските бойци по какъв начин да го вършат ", показва ISW.

Експертите прибавиха, че от средата на септември съветските войски са изпратили десетки самолети " Шахед-136 " против цивилни цели в Украйна, като са дали приоритет на терористичното влияние върху цивилното население, вместо да реализират осезаеми резултати на бойното поле .

Неравномерното използване на частичната готовност от страна на съветския президент Владимир Путин води до обществени разломи, които подтикват съветското осведомително пространство да маргинализира още повече етническите малцинства.

Както ISW към този момент е съобщавала, стрелбата на 15 октомври на полигон в Белгородска област евентуално е естествена последица от продължаващата политика на Кремъл да употребява бедните и малцинствените общности, с цел да поемат главната тежест на напъните за основаване на мощ, до момента в който пази етническите руснаци и по-заможните съветски жители.

Руски източници настояват, че отговорни за стрелбата на полигона в Белгородска област са двама етнически таджикистанци с съветски паспорти, които са били принудително мобилизирани.

Руското осведомително пространство значително реагира с гневна ксенофобска изразителност против мигрантите от Централна Азия и други периферни обществени групи.

Председателят на партия " Справедлива Русия " Сергей Миронов разгласява на 18 октомври дълга ксенофобска рецензия на миграционната политика на Русия, в която твърди, че мобилизацията разкрива систематични пукнатини в съветската имиграционна система .

Руските войски не престават да организират несполучливи опити в Харковска област.

Източник: News.bg



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР