Членове на Демократична България и охраната на депутата от ДПС

...
Членове на Демократична България и охраната на депутата от ДПС
Коментари Харесай

Общински съветник в сблъсък с охраната на Пеевски край хотел Берлин

Членове на Демократична България и защитата на депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски влязоха в конфликт край хотел Берлин, където се твърди, че живее предприемачът и политик. За случката описа общинският консултант и някогашен арбитър Методи Лалов в обява във Фейсбук.
Той и Деси Николова от младежката организация на Да, България са отишли в региона на хотел Берлин, с цел да снимат по какъв начин камерите съгласно тях непозволено записват придвижването на хора и транспортни средства по ул. " Беловодски път " в Бояна.
Охранителите на Пеевски са ги заплашвали, като даже са взели телефона на Николова. След като пострадалите са повикали полиция, телефонът на дамата е бил върнат.
Ето цялата обява на Методи Лалов в обществената мрежа:
" С Деси Николова още веднъж посетихме региона на хотел Берлин, само че този път не с цел да пием кафе, а с цел да заснемем камерите, които непозволено записват придвижването на хора и транспортни средства по ул. " Беловодски път ", която е обществена зона. Събрахме доказателства, че камерите са като тези на хотел " Берлин ". Какво мислите стана? Намеси се защитата на Пеевски. Телефонът на Деси беше лишен принудително. Получихме и закани, че ще ни бъдат счупени телефоните. Наложи се да повикаме полицията от телефон 112, след намесата на която, Деси си получи телефона. Беше ни снета самоличността и дадохме писмени сведения. Очаквайте продължение. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР