Членове на БСП от Варна и Сандански протестират пред централата

...
Членове на БСП от Варна и Сандански протестират пред централата
Коментари Харесай

Позитано 20 - вътре пленум, вън протест

Членове на Българска социалистическа партия от Варна и Сандански стачкуват пред централата на партията на " Позитано” 20, където сега се организира пленум. Лъчезар Владимиров, който е член на партийната организация в Сандански, твърди, че е бил закрит клуба им и са взети непозволено пари от касата им. " Искаме оставките на Корнелия Нинова и Кирил Добрев поради случилото се”, изясни той. Депутатът Борис Гуцанов удостовери, че във Варна също желаят оставките на Нинова и Добрев.

" Искането за тези оставки е поради бруталното тъпчене на Устава. Цялостното показване на Българска социалистическа партия на тези избори дава предпоставки за една смяна в управлението на партията”, съобщи той.

" Ние сме пристигнали да изразим своето отвращение и противоречие с решенията и безпринципността на управлението на Българска социалистическа партия ", съобщи Лъчезар Владимиров. " Те направиха разгром в Сандански като взеха клуба, взеха парите на организацията и постановиха външни хора като изхвърлиха 220 души от клуба и в този момент няма къде да вършим партийна дейност”, добави Владимиров и разкри, че по време на двете си визити в Сандански Кирил Добрев е обиждал членовете на партията и се е заканил, че каквото той каже, това ще става в града.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР