Членове на британския кабинет за първи път са провели тайна

...
Членове на британския кабинет за първи път са провели тайна
Коментари Харесай

Таен план на Острова за погребението на Елизабет

Членове на английския кабинет за първи път са провели загадка подготовка за това по какъв начин да работи държавното управление през 10-дневния народен печал, който ще бъде разгласен, когато Кралица Елизабет Втора почине, оповестява в. " Сънди таймс ".

Дейвид Лидингтън, заместникът на премиера Тереза Мей, е председателствал съвещание в четвъртък, в което са взели участие министърът на вътрешните работи Саджид Джавид, водачът и лорд-председател на Тайния съвет към Камарата на общините Андреа Ледсъм и министърът за Шотландия Дейвид Мънде, добавя Българска телеграфна агенция.

Подготовката, наречена Касъл дав (Castle Dove) е била съсредоточена върху първия ден след гибелта на кралицата, като министрите е трябвало да решат по кое време министър председателят да направи обществено изказване.

Обсъждането на тематиката не е било провокирано от някакви характерни безпокойства, свързани със здравето на кралицата, само че се случи в седмицата, когато 92-годишната кралица Елизабет Втора пропусна работа в катедралата " Сейнт Пол " в Лондон, защото се почувствала зле.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР