Членове на администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп отправят

...
Членове на администрацията на президента на САЩ Доналд Тръмп отправят
Коментари Харесай

Помощници на Тръмп отправят критики срещу оказвания от Макрон натиск

Членове на администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп насочат рецензии към френския му сътрудник Еманюел Макрон за опит да окаже напън над Тръмп преди срещата на Г-7 във френския град Биариц, оповестява в. "Уолстрийт джърнъл ", представен от ТАСС.

По данни на американския вестник в частни диалози представителите на администрацията на Съединени американски щати са подлагали на критика Макрон за опитите да склони Тръмп да разисква тематики като климатичните промени и развиването на Африка. Те са били недоволни и от самодейността на френския президент за диалог на четири очи в Биариц, който не е бил плануван авансово. На тази среща Макрон е настоял да бъдат разисквани екологични проблеми, в това число пожарите в Амазония.

Още след идването на Тръмп европейските водачи го предизвестиха, че комерсиалните войни съставляват заплаха за международната стопанска система и вредят на всички, отбелязва Франс прес.

Неочаквано английският министър председател Борис Джонсън също съобщи, че митническата война сред Пекин и Вашингтон го тормози и счита този метод за погрешен. Джонсън се надява да подписа с Тръмп огромно комерсиално съглашение след Брекзита, напомня Агенция Франс Прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР