Членът на Залата на славата“ в НБА Патрик Юинг, сега

...
Членът на Залата на славата“ в НБА Патрик Юинг, сега
Коментари Харесай

Легенда на Никс е заразен с COVID-19

Членът на „ Залата на славата “ в НБА Патрик Юинг, в този момент старши треньор на Университета Джорджтаун, е в болница с ковид.

57-годишният някогашен баскетболист разгласява в своя профил в Туитър новината, че е дал позитивна проба за болестта. „ Този вирус е сериозен и не трябва да бъде подценяван. Искам да окуража всички да се пазят и грижат за себе си и своите близки. Сега, повече от всеки път, желая да благодаря на здравните служащи и всички на първа линия, които се борят с вируса. Всичко ще бъде наред и ще се оправим с това “, успокои той своите последователи и близки.

Спортният департамент на Джорджтаун показа в свое изказване, че Юинг е „ под здравно наблюдаване и изолиран в локална болница “. „ Той е единственият член на мъжката баскетболна стратегия, който тества позитивно за вируса “, се споделя в изказването. Юинг, който беше част от Дриймтима на Съединени американски щати, спечелил олимпийската купа през 1992, както и злато на Игрите през 1984, игра 17 сезона в НБА, най-много с екипа на Ню Йорк Никс, като взе участие 11 пъти в „ Мача на звездите “.

Никс изпратиха на легендата си пожелания за скорошно излекуване. Той бе първи избор в Драфта, откакто изведе Джорджтаун до националната купа през 1985 и бе определен за „ Новобранец на годината “ през 1986. След като завърши спортната си кариера, Юинг се насочи към треньорството и прекара доста сезони като помощник, преди да поеме поста в Университета Джорджтаун. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР