Членът на Висшия съдебен съвет (ВСС) Йордан Стоев пристигна днес

...
Членът на Висшия съдебен съвет (ВСС) Йордан Стоев пристигна днес
Коментари Харесай

Йордан Стоев: Втората серия на коопродукцията на главния прокурор е пълна манипулация

Членът на Висшия правосъден съвет (ВСС) Йордан Стоев дойде през днешния ден на съвещанието на Съвета, където се чака да бъде обсъждана ориста на основния прокурор Иван Гешев, съобщи БТВ.

Днес съм пристигнал, тъй като бях в отпуска. Излязоха клюки, че се укривам, не е правилно. Бях в друга страна. Днес идваме, с цел да проведем процедурата, сподели Стоев преди съвещанието, където ще се разисква възможно ли е първото искане за оставката на Иван Гешев.

" Втората серия на копродукцията на основния прокурор е цялостна операция. Цялата втора серия е цялостна операция. Няма да давам съответни данни, ще ги дам пред съответните органи. Има инспекция СГП, ще получа и призовка от ВКП. Какво и за какво не знам. До колкото знам са извикани още двама членове на Висш съдебен съвет. Елементарен опит за заплашване, нищо друго ", сподели той.

" Този запис, който бе показан, е прахуляк, с цел да се отклони вниманието от актуалната процедура. Това не съм аз сигурно. Единственото, което мога да кажа без да влизам в детайлност е, че не аз съм поканил Иван Гешев, с цел да отида в дома му на посетители, а той ме предложения. Той показа на телефона известия, които не са цялостни ", съобщи Стоев.

По думите му записите не са цялостни. " Всичко, което е сред нас ще бъде показано на съответните органи и ще стане ясно кой кого е канил и кой кого е викал ", акцентира той.

" Започвам да се възнамерявам дали ме е боязън. След всичкото, което става и ескалира, методите, по които се употребява прокуратурата и по-точно ВКП, което е на директно послушание на основния прокурор ", разяснява Стоев.

По думите му първо ще бъде разкрито пред съответните органи и по-късно ще излезе пред обществото. „ А не противоположното, което стана в този момент. Слабо актьорско осъществяване и още по-слаба постановка “, съобщи Стоев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР