Членът на УС на Локомотив Пловдив Румен Руйчев коментира последните

...
Членът на УС на Локомотив Пловдив Румен Руйчев коментира последните
Коментари Харесай

Шеф на Локо: Вдигаме нивото! Нямаме финансови проблеми

Членът на УС на Локомотив Пловдив Румен Руйчев разяснява последните събития към отбора. Той дружно с различен от УС – Лъчезар Димитров, реализират оперативната власт на „ Лаута “ след отдръпването на Христо Крушарски. Новият старши треньор Александър Томаш стартира с нулево тъждество против Арда отпред на черно-белите.

„ Нека да мине малко време, да забележим каква е обстановката. Да се организираме. Да се натрупат малко усещания от работата на новия треньор. Той би трябвало да се напасне към тима, играчите към него. Да се опита да си вкара неговите правила и методики “, показа Руйчев.

„ Вдигаме равнището. Иска ни се и спортно-технически да сме едно равнище нагоре, освен организационно. Нямаме финансови проблеми. Всичко с заплащанията си е в естествените рамки “, добави шефът в Локо Пд.

„ Строежът на трибуните върви в естествен темп. Няма да имаме проблеми, в случай че се класираме отново за евротурнирите, да домакинстваме в началните кръгове на „ Лаута “, макар градежа. Както и в предходни години, от УЕФА желаят и втори стадион, тъй че сме декларирали и „ Васил Левски “ в София. Така си е по правилник “, показа още Румен Руйчев.

Той изрази вяра, че в четвъртък в семейството против Берое Локомотив Пловдив към този момент ще запише първа победа под управлението на Александър Томаш. „ Трябва към този момент да бием “, приключи членът на Управителния съвет на смърфовете.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР