Членът на Управителния съвет на Никола Газдов излезе с коментар

...
Членът на Управителния съвет на Никола Газдов излезе с коментар
Коментари Харесай

Шеф на ЦСКА 1948: След 15 години мъки Литекс най-сетне се класира за груповата фаза

Членът на Управителния съвет на Никола Газдов излезе с коментар във " Facebook " след снощния триумф на и в Лига Европа. " Червените " и " орлите " се класираха за групите на Лига Европа.

" Поздравления за двата български клуба, които нощес се класираха за групите на Лига Европа! Лудогорец и ЦСКА-София реализираха заслужени победи против мощни противници. За което заслужават единствено почитание.

Впечатлен съм от играта на три млади български момчета -, и. Кой твърди, че в България нямало положителни млади играчи? Двама от тях към този момент са национали, а третият напълно скоро ще бъде. Дано и той играе за България, а не за Канада! Ще бъде същинско закононарушение, в случай че изгонят подобен гений поради нечии търговски ползи!

И най-после - след 4 години и половина в София, съумя да прихване малко от духа на непримиримата Армейска аудитория. И след 15 години страдания, най-накрая се класира още веднъж за груповата фаза на европейски шампионат. Респект! Не всеки посетител на столицата съумява толкоз бързо да се приспособи към живота в София. Понякога лишава две-три генерации...

Дано Лудогорец и ЦСКА-София имат шанс при жребието (както вика чичо Митко). Нека им пожелаем триумф в груповата фаза. Това би донесло свежи пари и за останалите професионални клубове, доста от които са на ръба на банкрута.

Оказва се, че гибелта на българския футбол е мощно пресилена ", написа Никола Газдов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР