Членът на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков заяви, че

...
Членът на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков заяви, че
Коментари Харесай

Баждеков: Разходната част на бюджета е много тежка

Членът на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков съобщи, че се надява да бъде потребен във финансовия аспект на ръководството на клуба. Бившият финансов шеф на “сините” посочи, че има дълготраен опит в работата си в клуба и счита, че ще бъде в помощ.

“Разчитам, че ще бъда най-полезен с финансовата част на клуба, както и да дам и помощ във всички посоки. Все отново имам 18 години в клуба и мисля, че имам задоволително опит и процедура. Сблъсквал съм се с много проблеми и считам, че могат да бъда потребен. Спонсори, реклама, организация на мачове и всевъзможни въпроси, без да се греша там където има други специалисти”, сподели Баждеков.

“Едва през вчерашния ден започнах да се срещам с параметрите в бюджета. В заема, които взехме са спазени всички условия и е глобяват от управителния и надзорния съвет. Разходната част на бюджета е доста тежка. Направен е при един различен бюджет, за който в този момент можем единствено да си мечтаем. Налага се да отидем към съществено понижение на настоящите контракти. Прави се всичко допустимо да се редуцират. В приходната част би трябвало да се акцентира в този момент. За момента нямаме съществени триумфи с изключение на помощта на почитателите. Привличане на по-малки спонсори даже, които считат, че ще е сполучливо за тях да популяризират в Левски. Усилията ни би трябвало да са увеличение на приходите”, сподели още Баждеков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР