Членът на Управителния съвет на Левски Ивайло Цветков гостува в

...
Членът на Управителния съвет на Левски Ивайло Цветков гостува в
Коментари Харесай

Човек от управата на Левски: Огромният проблем са старите задължения, трупани от ръководствата след Тодор Батков

Членът на Управителния съвет на Левски Ивайло Цветков гостува в предаването „ Арена Спорт “ по Българска национална телевизия. Той приказва за плана Европейска Суперлига, само че засегна и тематиката за обстановката при „ сините “.

" Трета лига не е била и не е на дневен ред за Левски. Няма заплаха за лиценза. Казусът с Хубчев не е заплашителен за него. В Левски сме принудени да отговаряме за някакви клюки. Борбата продължава. Огромният проблем са ни старите отговорности, трупани от управленията след Тодор Батков ", съобщи Цветков.

“Харесва ми концепцията за Суперлигата, тъй като и трите ми обичани тима отвън България бяха в тази конкуренцията. Рано или късно това ще се случи. За момента той се разпадна поради силата на почитателите. Милан има по-малко облага за миналия сезон от Кристъл Палас и Шефийлд Юнайтед. Войната занапред ще се води. За мен е доста по-дразнещо смазващото двуличие на УЕФА, на която ѝ отмъкват кокала. Кой измисли алчността? Именно УЕФА. Шампионската лига е измислена по този начин, че към този момент да няма Стяуа, Цървена звезда, Астън Вила и така нататък Парите на петро клубовете май не миришат ", добави Нойзи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР