Членът на Тръст Синя България Васил Колев взе участие в

...
Членът на Тръст Синя България Васил Колев взе участие в
Коментари Харесай

Васил Колев за идеята на Цветомир Найденов: Ще се случи и при двата гранда

Членът на Тръст " Синя България " Васил Колев взе присъединяване в предаването " От дузпа в тъч " по Sportal TV . Той приказва по някои настоящи тематики към " синия " тим.

" Нямам визия по какъв начин ще приключи въпросът с акциите, само че не го и драматизирам. Работата на самото сдружение не може да се спре по никакъв метод. Единственият проблем би бил, в случай че Васил Божков тръгне да пречи на клуба, само че аз нямам доверие да се стигне до такова нещо. Хубаво е собствеността да бъде изяснена въпреки всичко.

В грандовете е сгрешен моделът. Не се схваща какво е моделът " Бащица " - това не е когато богат човек дава парите в клуба. Богати хора постоянно дават пари във футбола, въпросът е дали го вършат по лично предпочитание или принудително. Друго е, когато индивидът се ангажира по лично предпочитание. Левски и ЦСКА са прекомерно огромни, с цел да бъдат поддържани по този метод. Лудогорец не е образец за това, в Лудогорец никой не е назначавал притежателя самичък.

Ако почитателите на Левски, които сме за ръководство на почитателите, имахме финансово гарантиран човек с готовност да влага във футболен клуб, който действа по този метод, както е efbet, моделът в Левски много от дълго време щеше да бъде заменен. И щеше да се потвърди, че е сполучлив. Но в Левски ни липсва подобен човек, а пък в ЦСКА няма сериозна маса, които да го желаят. Не желая да упреквам никой, почитателите за нищо не са отговорни - те си гледат футбола и си заплащат.

В ЦСКА 1948 масата е незадоволителна, с цел да бъде мотор на процеси. В Левски почитателите привикнаха да дават пари и не е надалеч моментът, когато ще се поинтересуват какво става с техните пари.

Идеята на Найденов за клуб на почитателите рано или късно и при двата гранда ще се случи. Фенове и пари има в Левски и ЦСКА, би трябвало да се сложи въпросът за телевизионните права. Никъде по света огромните тимове не са оставили нещата да се случват по този начин.

Ако ЦСКА и Левски не създадат това ще бъдат в будна кома. Напрактика те образуват интереса към този артикул. Всички тимове устояваме един тим, който е обвързван с спор на ползи на всички равнища в телевизионните права. Сега слушам в този момент, че бързат да подпишат нов контракт, макар че остарелият не е изминал.

Ако управлението на Левски тръгне да се бори за телевизионните права, това ще е показателно. Това, което се случи с ЦСКА, няма по какъв начин да се случи с Левски. Обединение в алено ли? Не съм аз индивидът, който би трябвало да се изрича. Това е въпрос, които би трябвало да се реши от последователите на ЦСКА от двете страни ", сподели Васил Колев.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР