Членът на съдийската комисия на УЕФА Марк Бата изпрати специално

...
Членът на съдийската комисия на УЕФА Марк Бата изпрати специално
Коментари Харесай

Марк Бата благодари на БФС

Членът на съдийската комисия на УЕФА Марк Бата изпрати особено писмо до Михаил Касабов, с което изрази своята признателност към българската федерация за отзивчивостта и готовността за съдействие.  Пресконференция на Марк Бата и Петър Петров @@@
Както е известно, дуелът сред Левски и Славия от 29-ия кръг на шампионата бе управителен от френска съдийска бригада по предложение на Френската футболна федерация за продан на съдии за топ арбитрите да бъдат във форма за дуелите от европейските шампионати през август.

" Уважаеми господин президент,

Скъпи Михаил,

Бих желал да благодаря за опцията, която предоставихте на Клеман Тюрпен и неговите сътрудници да управляват публична футболна среща преди европейските финали.

В свое известие след завръщането си, той ме осведоми за отличното посрещане от страна на БФС и какъв брой високо той и екипът му правят оценка опцията да излязат на терена след 3-месечната пауза.

Ще бъда признателен, в случай че е допустимо от мое име да благодарите на Изпълнителния комитет на БФС, че одобри тази обмяна на опит при съдиите и на всички, които се погрижиха за задграничната съдийска бригада.

С най-съдечни поздрави и другарски спомен

М.Батта "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР