Членът на Политбюро на Централния комитет на Китайската комунистическа партия

...
Членът на Политбюро на Централния комитет на Китайската комунистическа партия
Коментари Харесай

Германия и Китай ще засилят сътрудничеството си

Членът на Политбюро на Централния комитет на Китайската комунистическа партия Янг Цзечи и немския външен министър Хайко Маас са декларирали готовността си да засилят съдействието си по време на Мюнхенската конференция, заяви Риа-новости.
„ В актуалната интернационална обстановка Китай и Германия би трябвало да засилят съдействието си и да подсигуряват взаимно многоликост и учреден на правила светове ред”, съобщи Янг Цзечи.
Маас от своя страна означи, че „ Германия отдава огромно значение на развиването на връзките с Кита и е подготвена да ускори двустранното съдействие в разнообразни области, в това число в границите на плановете Един пояс, един път”.
" Германия се надява, че Китай ще играе по-голяма роля в интернационалните връзки, и в актуалната обстановка на интернационалната сцена.
Берлин е подготвен да ускори стратегическата си връзка и съдействие с Китай по интернационалните въпроси, както и взаимно да борят с световните провокации ", акцентира главата на външното министерство на Германия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР