Членът на от президентската квота Ивелина Димитрова е депозирала оставката

...
Членът на от президентската квота Ивелина Димитрова е депозирала оставката
Коментари Харесай

Президентството за оставката на Ивелина Димитрова като член на СЕМ

Членът на от президентската квота Ивелина Димитрова е подала оставката си. Ето какво заяви по този мотив прессекретариатът на президента Румен Радев:

Във връзка с постъпили въпроси от страна на медии във връзка подадената оставка на Ивелина Димитрова като член на Съвет за електронни медии, Прессекретариатът на президента популяризира следната позиция:
 Съвет за електронни медии отговори на Минеков: Не можем да дефинираме програмните решения на медиите Съвет за електронни медии отговори на Минеков: Не можем да дефинираме програмните решения на медиите
От Съвета за електронни медии изпратиха до медиите писмо, от което излиза наяве, че те са дали отговор на въпросите на служебния културен м...

Президентът Румен Радев високо цени професионализма на Ивелина Димитрова като член на Съвета за електронни медии от неговата квота. Със своята работа Ивелина Димитрова оправда доверието на президентската институция и на обществото в напъните за одобряване на плурализма, професионалните стандарти и журналистическата нравственос в медийната среда в България. Президентската институция смята, че всеки опит за политизирането на активността на Съвета за електронни медии е в ущърб на обществото.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР