Членът на Надзорния съвет на Сините Кирил Ивков даде своето

...
Членът на Надзорния съвет на Сините Кирил Ивков даде своето
Коментари Харесай

Кирил Ивков: Не е нормално за пет години да сме имали шест спортни-директора

Членът на Надзорния съвет на Сините Кирил Ивков даде своето експертно мнение за положението на Левски, за това има ли късмет за купа и купа и по какъв начин гледа на скорошната оставка на Асен Букарев.

" За ЦСКА, това, което гледах контролите им - доста здрав тим става и ще бъде доста тежко. В мачовете с ЦСКА в никакъв случай не е играло роля моментното положение. От наше време беше по този начин. Трябва малко повече експанзия от наша страна, доста меко играем, би трябвало да им хъс, завист, освен майсторство. Надяваме се на Купата. показа Ивков пред BiT.

 Румънски медии: Ривалдиньо е като крал в Левски
Румънски медии: Ривалдиньо е като крал в Левски

" Отношението към него е като към същинска звезда "

" Имаме шансове " - няма никакъв късмет. Трябва да създадем всичко допустимо да имаме положителни мачове с ЦСКА за Купата. " Удари под кръста " този сезон мисля че няма да има, тъй като Левски не е тим, който може да стане първенец. " Ударите под кръста " идват от една посока само- и към нас, и към ЦСКА. По на изток са там ", сподели пред камерата на BiT Ивков. Той разяснява и дали Левски е трябвало да номинира Боби Михайлов за президент на БФС или е трябвало да се въздържи.

" Имаше разногласия, аз персонално не бих дал своя вот за Любо Пенев. Няма нищо персонално против него, само че въпреки всичко съм бил и треньор на Боби Михайлов, израснал е тука и той, и татко му, и брат му. Той има някои неточности, обаче направи не малко - тази база, която стана, натрупа и опит. Нашето управление не се съобрази. Може би трябваше да извика шефовете на почитателите и да ги осведоми. И да чуе и тяхното мнение. Това мисля, че направиха неточност ".

Синята легенда сподели своето мнение и за оставката на Асен Букарев.

" Дали е Асен Букарев или някой различен, аз съм извънреден съперник на тези чести смени, които ставата в нашия клуб. Букарев е едно извънредно интелигентно момче, аз съм разговарял много постоянно с него. Нито желае да маха треньор, само че сама смяна- ние за пет години имаме 6 шефа. Според мен това не е по никакъв начин добре. Той е във вътрешността в нещата - и с Делио Роси работеше, в този момент и с огромното управление, може би някакви заключения там си прави. А може би е обиден малко. Аз персонално съм с огромно почитание към Букарев ".

 Параноята тресе крепко Делио Роси
Роси се опасява от шпионаж, засекрети тренировките на Левски

Специалистът готви изненади за дербито с Ботев (Пловдив)
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР