Членът на изпълнителния съвет на Да, България Ивайло Мирчев и

...
Членът на изпълнителния съвет на Да, България Ивайло Мирчев и
Коментари Харесай

Камери, охрана и бариера – Доган е присвоил и общински път

Членът на изпълнителния съвет на " Да, България " Ивайло Мирчев и общинският консултант от " Демократична България " Димитър Найденов подадоха сигнал до кмета на Бургас Димитър Николов, че достъпът до общинския път в лесопарк " Росенец " и плажа там е стеснен. Както е известно, на мястото се намира внушителната резиденция на почетния ръководител на Движение за права и свободи Ахмед Доган.

" Опитахме да преминем през бариерата в " Росенец ", която Ахмед Доган нелегално е сложил и лимитира достъпа на жители до морския бряг. Бяхме дружно с общинския консултант от " Демократична България " Димитър Найденов. Множество камери, чудесно проведена защита, преграда на пътя - белези, че обектът на защита е " сериозен човек ".

Затова двамата с Димитър пуснахме сигнал до кмета на Бургас. Като резултат от този сигнал чакаме бариерата да бъде отстранена, а достъпът по общинския път да бъде позволен, с цел да можем ние двамата с Димитър да се разходим до прелестния плаж ", написа Мирчев в обществената мрежа Фейсбук, прилагайки фотография и документи към обявата си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР