Членът на Изпълнителния комитет на БФС Йордан Лечков коментира пред

...
Членът на Изпълнителния комитет на БФС Йордан Лечков коментира пред
Коментари Харесай

Лечков: За шеф на БФС не ти трябва човек на принципа стани да седна

Членът на Изпълнителния комитет на БФС Йордан Лечков разяснява пред Народоосвободителна въстаническа армия възможностите на българския народен тим по футбол за мъже да се класира на идващото международно състезание в Катар през 2022 година. Освен това той засегна и тематиката и с бъдещия народен треньор, както и новият президент на родната централа.

„ Лидер е Италия. Швейцария по този начин или другояче е тим, който не трябва да се подценява. Винаги съм казвал, че ние би трябвало да се концентрираме върху нашия си тим, нашата си игра. Вечно съм оптимист, само че тук, сега не виждам да имаме някакви шансове. Така го виждам и чувствам “, призна той.

" Толкова доста треньори изхарчихме около всичките тези слаби резултати. Нека не харчим в този момент треньорските имена, кариери. Който и да бъде, в напълно друга тенденция би трябвало да се водят диалози ", добави Лечков.

За Бербатов и Костадинов:

„ Досега не съм чул някаква стратегия. Нали би трябвало да има? Да излезе човек, да приказва разбираемо. Да забележим някаква стратегия. Какво по-различно ще направи, а освен на правилото „ стани да седна “, показа членът на изпълкома.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР