Членът на Изпълнителния комитет на БФС Емил Костадинов призна, че

...
Членът на Изпълнителния комитет на БФС Емил Костадинов призна, че
Коментари Харесай

Емил Костадинов: Нямаме играчи в силни отбори, затова не се класираме

Членът на Изпълнителния комитет на БФС Емил Костадинов призна, че му е болежка, че националният тим не съумява да откри място на Световно състезание от над 20 години. Коща даде своето пояснение на казуса.

" Това е огромната ми болежка във футбола - че към този момент над 20 години не сме взели участие на Световно състезание и 15 години на Европейско. Темата е коментирана неведнъж, както се споделя - всичко е казано и написано. Но за мен има една съществена причина - нямаме футболисти в мощни европейски тимове. Когато те заиграят в класни клубове на Запад, както бяхме ние, тогава ще участваме по-често на огромни конгреси. Освен това другата причина, трансформирала се в банална, е, че у нас се залага на чужденци за сметка на българските играчи ", съобщи героят от " Парк де Пренс " пред " Блиц ".

На въпрос за избухналия скандал в Черно море, откъдето бяха отстранени шестима футболисти, Костадинов отговори по този начин: " Вдигна се много звук, само че след това всичко заглъхна типично по български… Няма какво друго да кажа по тематиката ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР