Членът на Изпълкома на БФС - Венцеслав Стефанов коментира по

...
Членът на Изпълкома на БФС - Венцеслав Стефанов коментира по
Коментари Харесай

Венци Стефанов: Вандерсон, Мандерсон... така няма да се получат нещата

Членът на Изпълкома на БФС - Венцеслав Стефанов разяснява по нормалния за него жанр загубата на България с 0:4 от Англия в европейска подготовка. Босът е безапелационен, че бразилците Вандерсон и Марселиньо нямат място в селекцията на " трикольорите ". Ето какво споделя той пред Sportal.bg:

" Тежка загуба, предстояща загуба. Слушах добре мненията след мача... Трябва да стартираме да даваме късмет на български момчета в националния тим. Нали видяхте в тима на Англия какъв брой млади момчетата имаше. Моите почетения, само че с Дани Младенов, Сърмов, Мърмов, няма да стане. Смятам, че бразилците нямат място в националния тим. Вандерсон какъв брой пъти го видяхте да се включи във фаза отбрана? Същото мога да кажа и за Марселиньо. А видяхте англичаните по какъв начин играха. Вандерсон, Мандерсон... по този начин няма да се получат нещата. Трябват наши момчета. Аз съм за въвеждане на предписание да няма повече от трима-четирима чужденци в клубовете от родното състезание. В Русия по какъв начин е допустимо това, за какво у нас да не е? Ние взимаме всякакви бразилци. Хайде, в случай че са от Венецуела, да им помогнем на момчетата, там е рецесия, само че в България взимат всевъзможни ".

" Не знам дали ви направи усещане по какъв начин свирят в Европа! Видяхте ли за какви нарушавания дадоха дузпи. У нас такова нещо няма - тук би трябвало я да ти извадят око, я да ти счупят капачка, я да ти извадят рамо, я да ти строшат две-три ребра най-малко, с цел да свирне съдията дузпа. В Европа е друго. Наскоро на мач на Славия основният арбитър сподели, че не е дал втора дузпа, тъй като била доста скоро след първата. Можете ли да си визиите! Това е ситуацията. Николай Бодуров си мисли, че играе в нашето състезание. Футболистите на ЦСКА, Левски, Лудогорец са привикнали, че тук каквото и да създадат в наказателното поле, разрешено е. В чужбина обаче нещата лъсват. А лъсна и за какво Люпко Петрович не пуска Бодуров. Старата лисица не е изкукала и ние би трябвало да се учим от подобен човек. Положението в националния тим е " стягай се, че има още ". Това е ", сподели още шефът на най-стария столичен клуб.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР