Членът на британския парламент от консервативната партия Бен Брадли предложи

...
Членът на британския парламент от консервативната партия Бен Брадли предложи
Коментари Харесай

ПОЛИТИК ВТРЕЩИ ОБЩЕСТВЕНОСТТА! Предложи да бъдат кастрирани всички бедняци и тези на социални помощи

Членът на английския парламент от консервативната партия Бен Брадли предложи да се вкара насилствена кастрация за бедняците и безработните, които години наред живеят със обществени помощи. 28-годишният Брадли, който неотдавна зае поста заместник-председател на партията, милосърдно предложи интервенцията вазектомия да бъде безвъзмездна.

Предложението си той показа в публикация за портала BuzzFeed, наблягайки, че „ страната е потънала в море от бедняци-готованци “, освен това безработните раждат по 4-5 деца, а фамилиите с високи приходи единствено едно или две. „ Това е просто извънредно, че има фамилии, чийто съвкупен приход доста надвишава междинния, единствено тъй като те имат по 10 деца. Простете, само че какъв брой деца да имате си е единствено ваш избор. Щом не може да ги издържате – престанете да раждате. Вазектомията би трябвало да е безвъзмездна.

Стотици фамилии във Англия получават за сметка на обществени помощи над 60 000 английски лири годишно, освен това без даже да си мърдат и пръстта, единствено раждайки деца “, написа английският парламентарист. Впоследствие публикацията бе изтрита, а политикът трябваше да сервира извинения. Британското общество се скандализира от предлагането му, а политическите му съперници – леййбъристите – неотложно се възползваха от обстановката и подсетиха какви чудовища сега са зад кормилото в Лондон.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР