Членът на британската трип-хоп група Massive Attack Грант Маршал продаде

...
Членът на британската трип-хоп група Massive Attack Грант Маршал продаде
Коментари Харесай

За рекордна сума: Продадоха две творби на Банкси на търг в Бристол

Членът на английската трип-хоп група Massive Attack Грант Маршал продаде на търг две редки произведения на неуловимия махленски художник от частната си сбирка, с цел да събере пари за щедрост, заяви NME.Търгът се организира в Бристол, където е роден Банкси и музикантите от Massive Attack. Домакин на търга беше колектив от художници и експерти в уличното изкуство Vanguard, прецизира БГНЕС.

Най-интересни за купувачите бяха картините на Банкси " I Fight The Law " и " Bomb Middle England ". И двете бяха продадени за рекордна сума надлежно за 78 100 и за 77 000 английски лири.
 Продадоха шедьовър на Банкси за 25 400 000 $ Продадоха шедьовър на Банкси за 25 400 000 $
Частично развалено платно на една от най-известните произведения на английския художник Банкси се продаде за рекордната сума от 25,4 милиона...

" Фактът, че рекордните суми, дадени за изкуството на Банкси бяха събрани в Бристол, а не на търговете на Christie`s или Sotheby`s, показва невероятната сила на уличното изкуство на Бристол. Наистина е необикновено достижение за нашия град да се конкурираме в тази област с други доста по-големи градове ”, сподели Мери Маккарти от Vanguard.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР