Chivalry 2 вече е на пазара, но не малко геймъри

...
Chivalry 2 вече е на пазара, но не малко геймъри
Коментари Харесай

Създателите на Chivalry 2 работят по справяне с проблемите

Chivalry 2 към този момент е на пазара, само че не малко геймъри се оплакват от разнообразни проблеми, главно със свързването със сървърите на играта. Оказва се, че играта е толкоз известна, че сървърите не могат да устоят на напора. Както тези, по този начин и други типове проблеми са известни на разработчика и той даде обещание скоро да се оправи с всички тях.

„Броят на играчите, които се включват през днешния ден надвишават и най-големите ни упования. Ще създадем всичко по силите си, с цел да може всички вие да участвате и заиграете незабавно щом е допустимо това“, написаха през вчерашния ден в обществената мрежа Twitter от Torn Banner Studios.

Torn Banner Studios споделят, че те работят по отчетите, които получават всеки ден от общността зад играта. Логин проблемите към този момент са оправени, само че тези с мачмейкинга остават. По отношение на последните, Torn Banner поучават, че в случай че не може да се свържете да играете в желания от вас режим, да се пробвате за някой и различен мач да се включите в различен режим.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР