Читателят Красьо Милчев ни писа, за да ни информира, че

...
Читателят Красьо Милчев ни писа, за да ни информира, че
Коментари Харесай

Български младеж се ядоса на постоянните оферти от мобилните оператори и ето как си отмъсти

Читателят Красьо Милчев ни писа, с цел да ни осведоми, че е направил видео материал, който е кръстил „ Мазен преводач ”.

Повод за това са непрестанните предложения за най-различни промоции към всеки консуматор, които представители на мобилните оператори му оферират, когато отива да си плати телефона и интернета, или по телефона денем.

Читателят счита, че по този метод чиновниците на мобилните оператори изкарват потребителите глупави, откакто вежливо са им отказали изгодните оферти.

 

Ето какво ни написа читателят:

„ Тази вест за мобилни оператори не е за следващата машинация, въпреки че това не би било учудващо. Това е видео материал против тях.

Вероятно ви се е случвало да отидете да си платите телефона и интернета, и да ви посрещнат с безчет предложения. Отказвате вежливо, само че те не престават и не престават. Накрая ви изкарват глупави, за това че не желаете преференциални предложения. Няма потребност и да загатвам позвъняванията в работни часове, където историята е същата.

Вярвам, че и на вас ви е омръзнало от тях, както и на доста други хора. На мен дотам, че направих музикално видео против тях. Кръстих го " Мазен Продавач ", тъй като те са тъкмо такива. ”

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР