Читателка на Plovdiv24.bg ни сигнализира за поредна нередност в градския

...
Читателка на Plovdiv24.bg ни сигнализира за поредна нередност в градския
Коментари Харесай

Недоволна и измръзнала гражданка от Пловдив: 23 минути чаках автобус от градския транспорт

Читателка на Plovdiv24.bg ни алармира за поредна неправда в градския превоз в Пловдив. Жената е възмутена, тъй като рейсът, с който тя се придвижва, постоянно закъснява.

" Здравейте,

Пиша Ви във връзка със систематичните закъснения на автобусна линия номер 18 в Пловдив.

Въпросният транспортьор " Автотранс – 2000? ООД, който имам вяра е подписал контракт (18ДГ126/28.02.2018 г.) с Община Пловдив, който контракт категорично се задължава да съблюдава, и при неспазване надлежно се санкционира със наказания.

Пътувам по автобусната линия всеки ден, и не е имало даже един ден, в който рейсовете обслужващи я, да са спазили своето разписание.

Днес да вземем за пример, се наложи да чакаме (около 10 индивида пътуващи всекидневно също като мен) 23 мин. Да, вярно прочетохте, няма правописна неточност - 23 мин.

Сега си представете, че разчитате на " точното разписание " на рейса, с цел да отидете да вземете детето си, да би трябвало да свършите някоя друга задача някъде, където хората фактически си съблюдават работното време - би трябвало да излезете два часа по-рано, в случай че разчитате на линия 18.

Да не приказваме за потресаващата липса на хигиена, носенето на защитни маски под носа, на врата, на очите - само че не и където би трябвало.

Да не загатваме и по какъв начин когато закъснее водача след това кара по метод, който ме кара да се колебая, че ще се приберем живи.

Да не разясня също, и че някои от тях си разрешават да пушат в рейса, да псуват, крещят и прочие

Искрено се надявам, че ще има инспекция, и най-много, че ще има резултат от нея.

Подпис: Недоволна и измръзнала гражданка! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР