Читателка на Марица сигнализира за осеян с боклуци паркинг в

...
Читателка на Марица сигнализира за осеян с боклуци паркинг в
Коментари Харесай

От читателите: Проститутки сеят боклуци и зарази в Тракия

Читателка на " Марица " алармира за посипан с отпадъци паркинг в ж. к. " Тракия ". Потресаващата панорама е дело на труженичките, които кръстосват региона, написа ни Евгения Цекова. Публикуваме писмото й без редакторска интервенция:

Ромски проститутки и наркомани трансфораха паркинга в Тракия, кв. Скобелева Майка в рисково място, цялостно със болести!

Проститутките от кръговото на Скобелева майка и Ягодовско шосе обслужват клиентите си на паркинга, на метри от детска площадка и място за разходка домашни животни.

Всичко това се случва както денем, по ярко, по този начин и през нощта, под прозоржите на жителите в кватрала. Паркингът е посипан с отпадъци, напряко е прошарен от кърпички, с които се труженички и клиентите им се позабърсват след " услугите ". За употребявани презервативи и спринцовки да не приказваме. ГНУСОТИЯ!

Боклуци, цялостни със болести, които равнодушно подминаваме и с бездействието си лека-полека ще създадем тази " панорама " нещо обикновено за квартала. До по кое време ще поносим циганските произволи?

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР