Читатели на канадското издание The Globe and Mail коментираха находчиво

...
Читатели на канадското издание The Globe and Mail коментираха находчиво
Коментари Харесай

Вместо с военна помощ канадци предложиха да помогнат на Украйна с кафе и понички

Читатели на канадското издание The Globe and Mail разясниха съобразително апела на военния министър на Украйна Алексей Резников към Съединени американски щати, Канада и Англия да оказват помощ на страната да се отбрани от " съветската експанзия ". Това оповестяват съветски медии.

Статия на канадски вестник осведоми за апела на украинския министър на защитата от преди два дни трите страни – Съединените щати, Канада и Англия, да окажат помощ на страната му да се отбрани от " съветско нахлуване ", даже в случай че това не е в съгласие с НАТО..
Европейски Съюз дава 31 млн. евро на Украйна за защита
Съветът на Европейски Съюз взе решение да даде на Украйна средства в границите на Европейския фонд за обезпечаване на мира. Парите се дават...

Някои интернет консуматори акцентират, че Канада към този момент е взимала задоволително пъти присъединяване „ във войните на други народи “, с цел да би трябвало да се включва в този момент и в този спор. „ Все още не сме поставили завършек на аферата с Афганистан. А към този момент желаеме да влезем в друга война. При това този път против нуклеарна мощ. Не, благодаря “, написа един от тях.

„ Не съм сигурен, че можем по някакъв метод да повлияем на обстановката там, с изключение на да изпратим кафе и понички “, обобщава различен консуматор.

Въпреки безпокойството на Запад по отношение на преместването на съветски войски в посока към Украйна, Москва изрично твърди, че обвиняванията в експанзия. Според прессекретаря на президента на Руската федерация Дмитрий Песков Русия придвижва войските си на своя територия съгласно личната си преценка и това не заплашва никого. По думите му " нервността е изкуствено раздута " от тези, които са пренесли въоръжените си сили в чужбина. Руските управляващи показват, че Съединени американски щати и съдружниците от НАТО ускоряват военната си активност в Черно море, а Вашингтон се пробва покрай съветските граници при положение на военно решение на спора в Югоизточна Украйна.

 
Съединени американски щати имали доказателства, че Русия възнамерява експанзия против Украйна
Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен съобщи в сряда, че Вашингтон е видял " доказателства ", че Русия може да възнамерява инвазия в Украй...

Още от АМЕРИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР